Kézilabda

2024.07.09. 12:38

Végleges a Csurgói KK jövő évi játékoskerete

A védekezésben számításba vett balátlövő, Borsos Tamás távozása révén az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokságban szereplő Csurgói KK mindenképpen szeretett volna még játékost igazolni a védelem közepébe, a választás pedig az OTP Bank-Pick Szeged utánpótlás-válogatott tehetségére, Fekete Gellértre esett.

Ezzel a somogyi gárda tájékoztatása szerint teljessé vált a 2024/25-ös szezon játékoskerete. 
A 2004-ben született kézilabdázó tízéves kora óta a Szeged játékosa, hármasvédőként és beállóként állhat majd az új vezetőedző, Vladan Matics rendelkezésére, aki július 18-án indítja a nyári felkészülést a soron következő szezonra. 

Az új igazolás az elmúlt szezonban az NB I/B-ben szereplő második számú szegedi alakulatban 28 mérkőzésen 67 gólt szerzett, de 11 találkozón az élvonalban is pályára léphetett, melyeken 7 gólt ért el, és többek között a Csurgói KK ellen is eredményes tudott lenni. 

A magyar utánpótlás-válogatottakban is szereplő játékos az OTP Bank-Pick Szeged csapatával kötött megállapodás értelmében kölcsönben szerepel majd nálunk a Csurgói KK-ban a 2024/25-ös szezonban. 

Játékosmozgás 
Érkezik: Vladan Matics (vezetőedző, Metaloplastika Sabac), Kiss Bence (irányító, CYEB-Budakalász), Marko Majstorovic (balszélső, Krka), Vojislav Brajovics (jobbátlövő, Metaloplastika Sabac). 
Kölcsönbe érkezik: Fekete Gellért (beálló, OTP Bank-Pick Szeged). 
Távozik: Baranyai Norbert (vezetőedző, Csurgó – utánpótlás szakmai vezetője), Borsos Tamás (balátlövő, Carbonex-Komló), Gebhardt Ádám (jobbszélső, ?), Bruno Vili-Zobec (jobbátlövő, ?), Mladen Krsmancsics (irányító, ?), Tomislav Spruk (balszélső, ?).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában