Labdarúgás

2024.08.06. 13:29

Pont és gól nélkül utazik a BFC Siófok Iváncsára

A BFC Siófok az előző szezon ezüstérmese, az Iváncsa KSE ellen lép pályára szerdán 17.30 órakor az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 2. fordulójában.

Fotó: Németh András

A siófoki csapat két tétmérkőzésen van túl, a bajnoki nyitányon kikapott az FC Nagykanizsa ellen, majd rúgott gól nélkül búcsúzott a MOL Magyar Kupától, miután 3–0-ra elveszítette a vármegye egyes Nagyatád FC elleni csatát. Így nem a legjobb előjelekkel utaznak Iváncsára, a bajnokság második körében.

Tisztában vagyunk vele, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de megpróbálunk helytállni – fogalmazott a találkozó kapcsán Mészáros József, a BFC Siófok vezetőedzője. – Reméljük, hogy minden mérkőzésen kicsit alakul és fejlődik a csapatunk. Nagyon kezdetleges állapotban vagyunk, pár hete vagyunk csak együtt. Nem lesz rövid és könnyű folyamat, de reméljünk minden mérkőzés alkalmával kicsit előrébb jutunk. Öt hete még egy játékosa sem volt a klubnak, még mondhatni ismerkednek egymással a játékosok. Az igazolásokkal is meg voltunk csúszva, így jelentős lépéshátrányban vagyunk. Nagyon fiatal a csapatunk, vannak akik most játszanak először a felnőttek között, nyilván idő kell nekik is amíg beleerősödnek a felnőtt bajnokságba. Nem túl szerencsés a sorsolásunk, hiszen erős ellenfelek ellen kellett kezdenünk, és az Iváncsa csapata is az lesz, hiszen bajnoki másodikok. Próbálunk majd gólt rúgni ellenük, de nem leszek elkeseredve ha vereséggel zárjuk ezt a fordulót. A realitás talaján maradva bekalkuláltuk a vereséget, de bízom benne, hogy a későbbiekben – hozzánk hasonló csapat ellen – mi is megkezdjük a pontgyűjtést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában