Vízilabda

2024.08.02. 13:06

Fiatal tehetséget igazolt a Kaposvári VK

Újpest nevelésű, fiatal tehetséggel erősítette meg keretét az E.ON férfi vízilabda OB I.-ben érdekelt Kaposvári Vízilabda Klub, amely szerződtette a 19 esztendős Besenyei Áront.

Klein Péter Nándor

Fotó: Kaposvári VK

Besenyei Áron az UVSE csapatában kezdte pályafutását, ahol végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban, majd 2020-ban bemutatkozott a magyar élvonalban. A rosszkéz szélső 2022-től volt meghatározó tagja az Újpest OB I.-es csapatának, melynek színeiben az előző bajnokságban 31 gólt szerzett.
– Nagyon jó lehetőségnek tűnt nekem a Kaposvár megkeresése. Tapasztalt felnőtt játékosokkal játszhatok, nagyon örülök, hogy előrébb tudtam lépni. Mindig kemény meccseket vívtunk a KVK-val, remélem, hogy idén is jól fogunk szerepelni a bajnokságban. Jó lenne idén is bejutni a felsőházba, akár ott előrébb is lépni. Nagyon várom már az új szezont – nyilatkozta a kapospolo.hu-nak a vízilabdázó.
Besenyei Áron – aki nem mellesleg 2019-ben U15-ös Európa-bajnokságot nyert a magyar válogatottal – a kaposváriak harmadik nyári igazolása Hárai Balázs és Pellei Kristóf után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában