Somogy vármegyei labdarúgó-bajnokság: izzasztó meccsek várnak a játékosokra

2024.08.30. 14:04

Fókuszban a Somogysárd–Toponár meccs

A negyedik körrel folytatódik a Somogy vármegyei labdarúgó-bajnokság, ahol a legnagyobb érdeklődés a Toponár vasárnapi vendégjátékát övezi.

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban négy meccset rendeznek szombaton, míg három találkozó lesz vasárnap délután.
A negyedik forduló párosítása:

Szombat – 17 óra:
Kaposmérő–Tab
Az újonc mérőiek egy hete Kadarkúton begyűjtötték az első bajnoki pontjukat – eddig két meccsük volt –, a tabiak viszont még (három kör után) pont nélkül állnak. A Kaposmérő tűnik esélyesebbnek hazai környezetben.


Szombat – 17 óra:
Balatonlelle–Barcs
A veretlenül menetelő, nagy és merész terveket szövögető Balatonlelle otthonában nem igazán lehet keresni valója a pont nélküli barcsiaknak.


Szombat – 17 óra:
Csurgó–Nagybajom
A csurgói együttes jobban kezdte a szezont, mint a Nagybajom. Ettől függetlenül nehéz lenne megjósolni a végeredményt; talán a döntetlen tűnik a legvalószínűbbnek.


Szombat – 17 óra:
Nagyatád–Balatonkeresztúr
Ha van fix egyes mérkőzés, akkor ez az.


Vasárnap – 17 óra:
Somogysárd–Toponár
Egyértelműen a forduló  nagy rangadója! Mindkét csapat két bajnoki meccset játszott, s egyaránt hat pontot szerzett. A hazai pálya előnye inkább a somogysárdi együttes felé billenti a mérleg nyelvét, ám a Toponárral mindig és mindenhol komolyan számolni kell.


Vasárnap – 17 óra:
Juta–Balatoni Vasas
Mindkét csapat jó eséllyel pályázik a pont(ok)ra.


Vasárnap – 17 óra:
Kaposfüred–Marcali
A vendég Marcali még veretlen, a házigazda Kaposfüred ellenben még nem szerzett pontot. Nagyon úgy fest, hogy ez a tendencia nem vasárnap délután fog megváltozni.
A Kadarkút csapata szabadnapos lesz.

A góllövőlista állása:

1–2. (holtversenyben) Kollega Krisztián (Juta) és Millei Bálint (Csurgó) 4–4 gól; 3–7. (holtversenyben) Juhász Ákos (Nagyatád), Hrabovszki Zoltán (Balatonlelle), Neubauer Martin Attila (Toponár), Herzsenyák Áron (Somogysárd) és Horváth Milán (Balatonkeresztúr) 3–3 gól.


VÁRMEGYEI II. OSZTÁLY

A negyedik forduló párosítása:

SZOMBAT (kezdés 17 órakor): Kéthely–Balatonszabadi; Mezőcsokonya–Lengyeltóti.
VASÁRNAP (kezdés 17 órakor): Somogyjád–Balatonszemes; Zamárdi–Balatonföldvár; Kiskorpád–Berzence; Segesd–Böhönye; Nágocs–Buzsák; Öreglak–Somogyvár (Buzsákon).
 

A góllövőlista állása: 

1. Piukovics Kristóf (Somogyvár) 5 gól; 2. Bunovácz Adrián (Somogyjád) 4 gól; 3–6. (holtversenyben) Balása Márk (Balatoszemes), Szabó Dominik (Buzsák), Ükös Patrik (Balatonszabadi) és Valkó Tibor Balázs (Öreglak) 3–3 gól.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában