Vízilabda

2024.08.24. 13:59

Kaposvári VK: bronzéremmel tértek haza Pécsről a serdülők

Bronzérmet szereztek Pécsen a 9. Olimpics Way International Waterpolo Tournaments-en Krasznai Rudolf tanítványai. A Kaposvári VK serdülő csapata így egy remek tornával hangolt a bajnokságra.

Klein Péter Nándor

Fotó: Kaposvári Vk

A Kaposvári VK serdülő csapata egy rangos nemzetközi utánpótlás-tornán vett részt Pécsett. A 9. Olimpics Way International Waterpolo Tournaments-en nyolc csapat képviseltette magát. A somogyiak a Pécs, a Szeged, az Arad, valamint az egyiptomi Heliopolis-szal játszottak igen jó mérkőzéseket, s végül az előkelő harmadik helyen zártak.

Kaposvári VK, serdülő
Harmadik lett a Kaposvári VK az Olimpics Way International Waterpolo Tournaments-en
Fotó: Kaposvári VK

Bronzot nyertek a Kaposvári VK serdülői 

Nagyon jó színvonalú tornán vehettünk részt, erős ellenfelek ellen – nyilatkozta a tornát követően a klub honlapjának Krasznai Rudolf edző.  – Egy meccsünket leszámítva szoros mérkőzéseket tudtunk játszani. Az edzéseken gyakorolt taktikai dolgokat élesben is ki tudtuk próbálni. Örülök, hogy minden játékos lehetőséget kapott a vízben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában