Röplabda

2024.09.14. 06:00

Alulmaradt a Fino csapata, a KRNC-nek is megvan az első meccse

Fenyő Gábor

Szerbiában, Szabadkán játszotta harmadik felkészülési mérkőzését a most is foghíjas Fino Kaposvár együttese, amely 3–1 arányú vereséget szenvedett. A két nappal korábban az UCLA ellen szerepelt kaposvári csapatból ezúttal az orosz légiós Stepan Novoselov hiányzott, mivel csak egyszeri kilépési engedélye van. Az viszont biztos, hogy a műtétje után újra megsérült kubai Hernandes Hermes Quevedo kihagyja az osztrák Hypo Tirol Innsbruck elleni Bajnokok Ligája-selejtező(ke)t. 
Osijek–Fino Kaposvár 3–1 
Fino Kaposvár: Magyar B., Bögöly, Hubicska, Kalmár Á., Boldizsár P., Iván B. Csere: Bruno (liberó), Csordás B. (liberó), Laczó, Djordjevics. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics. Edző: Demeter András György. 
*** 
Lejátszotta első edzőmérkőzését Székesfehérváron a MÁV Előre SC-Foxconn csapatának otthonában a Kaposvári Női RC. A Vincent Lacombe vezette együttes 2–2 arányú döntetlen ért el úgy, hogy már 2–0-ra vezettek a házigazda fehérváriak. 
Székesfehérvári MÁV Előre SC-Foxconn–Kaposvári Női RC 
2–2 (20, 24, –19, –23) 
A visszavágót szombaton 19.30 órakor rendezik a Kaposvár Arénában. A belépés díjtalan. Fenyő Gábor 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában