Kézilabda

2024.09.01. 15:57

Győri főpróba a bajnoki rajt előtt

Az NB I-es újonc Győr otthonában lépett pályára a NEKA a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen, ahol 33-27-re a hazaiak nyertek.

Fotó: neka.hu

Sótonyi László vezetőedző nem számíthatott a teljes keretre, de a somogyiak a mérkőzés több periódusában is felvették a versenyt a rutinos játékosokkal felálló zöldmezesekkel. Sótonyi László tanítványai tízgólos hátrányban is voltak, ám a hajrában az utolsó több mint hat percben nem kaptak gólt, így csökkentették a különbséget.

ETO University Handball Team – NEKA 33–27 (18–14)

Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok, 225 néző, ; V.: Sándor György, Szabó Balázs

ETO University Handball Team: Bősz 1 – Nagy M. 4, Dely 3, Bombac 3, Vilovski 4, Bozovic 2, Hári 6 (3) - Csere: Pásztor (kapus), Gerdán, Vajda 3, Fazekas M., Pieczonka, Lang 4, Laurinyecz 2, Balogh Zs., Koncz 1, Ásványi, Varga B. - Vezetőedző: Kilvinger Bálint

NEKA: Mikler K. – Szücs B., Kathi 4, Tóth L. 4 (3), Bugyáki 3, Ludmán 3, Tárnoki - Csere: Győri N. (kapus), Molnár R. 6 (1), Gazsó 4, Pintér B., Bali, Csanálosi, Kanyó, Kardos 1, Kovács T. 2, Zakor- Vezetőedző: Sótonyi László
Hétméteresek: 3/3, illetve 4/4
Kiállítások: 2 perc, illetve 4 perc

Mestermérleg

Sótonyi László: A találkozó nagy részében megfelelő volt a tempónk, a helyzetkihasználásunk meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Az előttünk álló héten folytatjuk a munkát, hogy a bajnoki rajtra 100%-os állapotban érkezzünk meg.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Kézilabda Akadémia férfi csapatának NB I-es bajnoki mérkőzéseit Siófokon rendezik meg. A K&H kézilabda liga nyitó fordulójában a NEKA csapata a Carbonex-Komló csapatával találkozik szeptember 07-én, 18.00 órakor a Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában