Somogy vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság

2024.09.01. 08:28

Megint egy góllal nyert a Mezőcsokonya

A hazai pályán szereplő Mezőcsokonya (megint) egy góllal győzött – a szenvedő fél ezúttal a Lengyeltóti volt –, míg a Balatonszabadi az egyetlen cserét felvonultató Kéthely otthonában gyűjtötte be mindhárom bajnoki pontot.

Fenyő Gábor

Jövök, Lelle!

Fotó: Árvai Károly

A negyedik forduló szombati eredményei

Mezőcsokonya–Lengyeltóti 1–0 (1–0)

Mezőcsokonya. Vezette: Horváth G.

Mezőcsokonya: Iványi B. (Gelencsér Á. a szünetben) – Herbel T. (Balogh N. az 58. percben), Buzsáki Á. (Herbel P. a 75. percben), Ceglédi Cs. (Baracsi E. a 60. percben), Mező N., Mátés B., Cser G. (Plajbász I. a 65. percben), Szabó A., Madeira-Lopes C., Fejes B. (Horváth J. a 70. percben), Orsós K. (Landek M. a 75. percben). Edző: Hanusz János.

Lengyeltóti: Pintér N. – Aradi I. (Novák M. a 83. percben), Tóth A., Fucsik B., Ujváry E. (Schmida I. a 32. percben), Pamuki M., Szekeres G., Tóth M. (Sztankó T. a 86. percben), Hosszú B., Sztankó D., Tóbiás N. Játékosedző: Szentes Róbert.

Gólszerző: Mező N. (a 36. percben).


 

Kéthely–Balatonszabadi 1–2 (0–1)

Kéthely. Vezette: Agócs Á.

Kéthely: Jagadics Z. – Nikula Zs., Márkus R., Kolozs L., Orsós P., Csegzi  Zs. (Fekete L. a 72. percben), Török R., Kutor G., Török Á., Huszár Á., Fenusz T. Edző: Buna Gábor.

Balatonszabadi: Horváth M. – Takács P., Jónás P., Kiss E. (Zrínyi R. a 82. percben), Bárány Á., Ükös P., Bene Á., Keszler Á., Csele K., Szakálas Á., Horváth Cs. (Dávid G. a 85. percben). Játékosedző: Horváth Bence.

Gólszerzők: Török R. (a 60. percben), illetve Jónás P. (a 14. percben), Bárány Á. (a 49 percben).

 

A Somogyjád–Balatonszemes, a Zamárdi–Balatonföldvár, a Kiskorpád–Berzence, a Segesd–Böhönye, a Nágocs–Buzsák és az Öreglak–Somogyvár mérkőzést – utóbbi találkozót Buzsákon rendezik – vasárnap 17 órakor játsszák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában