Röplabda

2 órája

A hazai győzelem után Észak-Macedóniába utazik a Fino

Azt túlzás lenne állítani, hogy a vasárnap délutáni Vidux-Szegedi RSE elleni hazai Extraliga-idénynyitó után sokat pihenhetett a Fino Kaposvár társulata.

Fenyő Gábor

Miután még szeptemberben elveszítették az osztrák Hypo Tirol Innsburck elleni Bajnokok Ligája-párharcot, így automatikusan átkerültek a második számú európai sorozatba, a CEV Kupába. A csapat már hétfőn reggel útra kelt az észak-macedón Strumicába, ahol kedden este szólítják őket pályára.

A Fino Kaposvár társulata a buszozás után kora délután a horvát fővárosban, Zágrábban repülőre váltott, így folytatták az utat Észak-Macedóniába. Hétfőn este a mérkőzés helyszínén edzés szerepelt a csapat programjában, s kedden délelőtt is tart még egy amolyan átmozgató jellegű tréninget a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András György edzőpáros. A mérkőzés 19 órakor kezdódik Strumicában; a visszavágót egy hét múlva, október 16-án rendezik majd a Kaposvár Arénában 18 órakor.

Az utazó kaposvári keret: Magyar Bálint, Kalmár Ákos, Bögöly Gábor, Hubicska Patrik, Iván Bence, Boldizsár Péter Andor, Laczó Bálint, Csordás Bertalan, Hemmert Alex, Stepan Novoselov (orosz), Martin Djordjevics (francia), Bruno Feliciano (brazil).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában