Labdarúgás

2 órája

A siófokiak portása, Hutvágner Gergely nagyon vigyáz majd a kapujára

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Dél-Nyugati csoportjában 12. játéknapján a BFC Siófok a Szekszárdi UFC együttesét fogadja. A vasárnap 13.00 órakor kezdődő összecsapást a balatoniak várják jobb pozícióból.

Fenyő Gábor

A legutóbbi két fordulóban egyaránt egy döntetlen és egy győzelem a BFC Siófok, illetve a Szekszárdi UFC mérlege, azonban míg a tolnaiak a 12., addig a balatoniak a hatodik helyen állnak a tabellán
– A középmezőny tagja a Szekszárdi UFC: masszív csapatról és kellemetlen ellenfélről van szó – kezdte Mészáros József, a BFC Siófok mestere. – Ettől függetlenül nem lehet más célunk, mint vasárnap délután is otthon tartani mindhárom bajnoki pontot. 

Hutvágner Gergely, BFC Siófok
A BFC Siófok kapusa, Hutvágner Gergely nem szeretne gólt kapna a Szekszárd ellen
Fotó: Németh András

– Két fordulóval korábban a Szekszárd a Dunaharaszti MTK vendége volt, s a két csapat nem boldogult egymással; 1–1 lett a meccs vége  – mondta Mészáros József, a BFC Siófok mestere.
A sérültek és betegek – legalábbis egy része –már felépült, s újra hadra fogható. Nimsz Ádám és a fiatal Németh Barna viszont biztosan hiányozni fog: előbbi kezét megműtötték, utóbbi pedig részleges szalagszakadást szenvedett a bal térdében négy hete a Fradi második számú csapata ellen. Mindkettőjükre hosszabb kihagyás vár.

Bízik a sikerben a BFC Siófok kapusa

– A lényeg, hogy most se kapjak gólt, mi pedig bevegyük az ellen kapuját – folytatta Hutvágner Gergely, aki kimozdíthatatlan a siófoki kapuból. – Én egyébként sima győzelemre számítok. Továbbra is próbálunk tapadni az élcsapatokra. Ha számunkra kedvezően alakul a többi mérkőzés eredménye, akkor beérhetjük vagy meg is előzhetjük a Pécsi MFC-t, s felzárkózhatunk a másik somogyi csapat, a Kaposvári Rákóczi FC mögé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában