Vízilabda

2 órája

Elsüllyedt a Népligetben a Kaposvári VK

Az első két felvonásban még a gólt sem szerzett a Kaposvári VK a címvédő Ferencváros otthonában az E.ON férfi vízilabda OB I. ötödik fordulójában.

Elkezdődtek a Fradi-napok a Kaposvári VK számára. A somogyi pólósok első ízben a bajnokságban találkoztak a bajnoki címvédő fővárosiakkal, akik legutóbb a Bajnok Ligájában szerepeltek, ahol a bajnoksághoz hasonlóan veretlenek. Ezt a sorozatukat a KVK ellen sem szerették volna megszakítani, annak ellenére, hogy a Surányi László tanítványai nem feltartott kézzel, ráadásul egy győzelemmel a hátuk mögött utaztak a Népligetbe, ahol azonban hiába a nagy akarat, ez semmit sem ért. A címvédő ugyanis az első két negyedben lenullázta a Kaposvárt, amely nem a legerősebb kertével állt ki, akárcsak a Fradi.

Kaposvári VK-DVSE
Nem volt esélye a Kaposvári VK csapatának a Népligetben 
Fotó: Muzslay Péter

A fordulás után már betalált a Kaposvári VK

A harmadik negyedben Pellei Frank szerezte meg a KVK első szépségtapaszát az akkora már pont egy tucat gólt szerző Fradi otthonában, s ennek is köszönhetően ez a játékrész már sokkal jobban nézet ki vendég szempontból, viszont a hazaiaknak azért egy pillanatig sem kellett izgulniuk, hiszen összesítésben háromszor annyi gólt dobtak, mint a somogyiak, akik számára ennek tükrében rossz hír lehet, hogy csütörtökön, illetve pénteken is megmérkőzésnek a Ferencvárossal. 

E.ON férfi vízilabda OB I., alapszakasz, 5. forduló

FTC-Telekom–Kaposvári VK 21–7 (5–0, 7–0, 5–4, 4–3)
Budapest, Népliget, 150 néző. Vezette: Kovács Cs. T., ifj. Kenéz Gy.
FTC: Szakonyi – Mandic (1), Nagy Á. (3), Lugosi, Vigvári Vendel (5), Varga V. (3). Csere: Balla (kapus), Manhercz K. (1), Molnár E. (3), Zeman (1), Bella, Argyropoulos-Kanakakis (2), de Toro (1), Vismeg Zs. (1). Vezetőedző: Nyéki Balázs.
Kaposvári VK: Szilágyi Á. – Besenyei (1), Bede (1), ifj. Berta, Pellei F. (1), Baj (1), Fülöp B. (2). Csere: Kósik (kapus), Aranyi, Pellei K., Schatz, Juhász-Szelei (1), Somogyvári, Vörös. Vezetőedző: Surányi László.
Gól, emberelőnyből: 7/5, illetve 3/1.
Gól, ötméteresből: 1/1, illetve 2/0.
Kipontozódott: Bede (32. p.).

A mérkőzés megtekinthető a Fradi Média oldalán 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában