Kosárlabda

1 órája

Hazai rangadó a tavalyi finalista ellen - hétközi előzetes

Hétközi rangadó vár a Kometa Kaposvári KK NB I./B-s alakulatára, csütörtökön 18.00 órakor az Újbuda MAFC látogat a Kaposvár Arénába.

A Kaposvári KK a miskolci, magabiztos győzelmet követően már a tavalyi döntős ellen készül hazai környezetben. Az Újbuda MAFC ugyanis az elmúlt szezonban a PVSK ellen harcolt a feljutásért. A szoros párharcot akkor a pécsiek nyerték 3–2-re. Most a szezon első komoly próbája vár a zöld-fehérekre.

Hazai összecsapás
Hazai pályán ismét a Kaposvári KK

– Számomra a mérkőzés fizikálisan megterhelő volt, de erre számítottam is – értékelt az állkapocs műtét után Miskolcon visszatérő Völgyi Marcell. – Elégedett vagyok a saját teljesítményemmel. A csapat pedig az egyik legnagyobb arányú győzelmét aratta. Úgy gondolom, hogy mindenki odatette magát, jó százalékkal tüzeltünk kintről – emlékezett vissza Völgyi.


Kometa Kaposvári KK – Újbuda MAFC
Időpont: csütörtök 18.00 óra
Helyszín: Kaposvár Aréna


A Kaposvár–MAFC összecsapások örökmérlege somogyi irányába billen, miutána 38 bajnokin 31 alkalommal a KKK diadalmaskodott. A legutóbbi egymás elleni mérkőzésre 2018. január 20-án került sor, akkor hazai pályán 106–82-re győzött a Kaposvár. Az 1995/96-os idényben még a másodosztályban is találkozott a két klub, akkor mindkétszer a Kaposvár hagyta el győztesen a parkettet. Völgyi Marcell az előző szezonban a Nyíregyháza játékosaként pályára lépett az Újbuda MAFC ellen, az akkori tapasztalatai alapján egy fizikális meccsre számít.

– A MAFC egy rendkívül kellemetlen ellenfél. Úgy gondolom, hogy hozzánk hasonló játékot képviselnek, úgyhogy nem lesz egyszerű dolgunk. A mag már régóta együtt van, őket jól ismerem. Nem számítok könnyű mérkőzésre. Ha tudjuk hozni azt a motiváltságot, elszántságot és erőszakosságot, amit a felkészülés alatt és az első pár bajnokin tudtunk hozni, akkor győzelem születhet a meccs végén. A MAFC-nál a magasemberek dominálnak palánk alatt. Ez egy olyan faktor lesz, ahol nekünk oda kell tenni magunkat, hogy ezt az erősségüket próbáljuk minimalizálni. Fizikális meccs lesz, de készen állunk – mérlegelt Völgyi Marcell


Szurkolói információ a Kometa Kaposvári KK hivatalos oldaláról:

Egy jegypénztár már 14 óra 30 perctől várja a szurkolókat, így a sorban állás elkerülhető. Aki teheti az U21-es találkozó ideje alatt már megválthatja jegyét az esti mérkőzésre, ahol az eddiginél több pénztár várja majd estig az érdeklődőket.

Továbbra is Kaposvár Arénában a lelátó alsó karéját vehetik igénybe a nézők, tehát kérjük, hogy a földszinti szektorokban foglaljanak helyet. Az emeleten tartózkodni TILOS! Kérjük azon kedves szurkolóinkat, akik belépőjegyet váltottak, hogy a 'B' jellel ellátott, helyre szóló bérletes helyeket hagyják üresen.


További videós tartalmaink

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában