Vízilabda

3 órája

A Honvéd ellen folytatja a Kaposvári VK

Szerda este 19.30 órakor az EPS-Honvéd együttesét fogadja a Csik Ferenc Versenyuszodában a Kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. második játéknapján.

Klein Péter Nándor

Fotó: Andrássy Zoltán

Ellentétesen kezdte a bajnokságot a Kaposvári VK, illetve Honvéd, ugyanis míg a somogyiak elbukták a Szeged elleni rangadót, addig a fővárosiak begyűjtötték a három pontot a Miskolc otthonában. Surányi László tanítványai a vereséget követően azonban megrázták magukat és a Magyar Kupában legyőzték az Eger, illetve a Debrecen csapatát, s bár kikaptak a BVSC-Zugló ellen, de így is bejutottak a legjobb nyolcba, ahol majd a Fradi vár rájuk.

Kaposvári VK, KVK
A Honvéd vár a Kaposvári VK együttesére Fotó: Andrássy Zoltán

– A Honvéd nem egy egyszerű csapat – nyilatkozta a somogyi klub honlapjának Fülöp Bence, a Kaposvári VK játékosa. – Van egy speciális védekezésük, amit az elején meg kell próbálnunk átlőni, ha ez sikerülne, azzal meg lehetne őket zavarni. Komolyan kell vennünk őket, nem szabad arra építenünk, hogy ők esetleg fáradtabbak. Jobban kell akarnunk, jobban kell játszanunk és végig koncentrálnunk kell.

Nehéz ellenfél vár a Kaposvári VK csapatára 

Az európai porondon is érdekelt Honvéd eddig veretlen az idényben, hiszen a bajnokság első fordulójában a Miskolcot verték Szivós Márton tanítványai, akik ezt követően a Magyar Kupában ugyancsak a Miskolcot, majd a Pécset és a Szegedet is legyőzték. Sőt, Montenegróban, az Eurokupa kvalifikációja során szintén három győzelem tudnak felmutatni, így kvalifikálták magukat a főtáblára. Ezek alapján pedig nem vár könnyű mérkőzés a kaposváriakra, akik ingyenes belépéssel várja a szurkolókat a Honvéd elleni bajnokira.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában