Kék hírek, bulvár

2009.10.08. 16:18

Gázspray-vel fújta le a fejszével támadó férfit a rendőr

Címkék#Hosszúvíz

Fejszével támadt az intézkedő rendőrre egy férfi Hosszúvízen, a zsaru azonban nem rezelt be és lefújta a fenyegetőző férfit könnygázspray-vel.

Jakab Edit

Fejszével támadt a vele jogszerűen intézkedő rendőrre egy férfi szerdán este Hosszúvízen. A rendőr egy kisebb bűncselekmény miatt akart intézkedni a férfi ellen, a lakásán kereste fel.

A férfi azonban fejszét ragadott és fenyegette az egyenruhást: belevágja a fejszét, ha be meri tenni a lábát a lakásba. A rendőr hiába próbálta meggyőzni a férfit, nem hagyta abba a fenyegetőzést, és tovább hadonászott az éles eszközzel. Végül a rendőr kénytelen volt könnygázspray-t használni. A férfi erre kiejtette a kezéből a fejszét és így sikerült megbilincselni.



Az ügyészség közleménye szerint a Kaposvári Nyomozó Ügyészség a férfit hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki, és őrizetbe vette. A nyomozó ügyészség a férfi előzetes letartóztatását indítványozza a Kaposvári Városi Bíróságon, erről pénteken várható döntés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!