Kék hírek, bulvár

2012.09.19. 16:20

Telefonon mentett életet a rendőrségi ügyeletes

Szerelmi bánatában öngyilkosság akart lenni egy 48 éves karádi férfi, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese azonban megmentette.

Sonline

– Egy 48 éves karádi férfi telefonált szerdán a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy szerelmi bánatában öngyilkos lesz: 100 darab Rivotril tablettát és fél üveg Frontin nyugtatót ivott – tájékoztatott a főkapitányság sajtószolgálata. – Az ügyeletes észlelte, hogy a telefonáló beszéde lelassult, így nem engedte, hogy a telefont letegye. Kollégái segítségével azonnal értesítették a mentőszolgálatot és kiérkezésükig, körülbelül 15 percen keresztül folyamatosan szóval tartotta a fiatalembert.



Mivel az ügyeletes folyamatosan beszélt, így nem tudott elaludni az elkeseredett férfi, sőt más módon sem tudott kárt tenni magában, így vélhetően a rendőrség munkatársa megmentette az életét. A kiérkezett mentősök a 48 éves karádi férfit a kaposvári a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!