Közélet

2009.07.17. 13:44

Frissítő női meztelenség a fényorgia előtt - fotók!

Nem járunk nudista strandra, ezért volt szokatlan a látvány. A meztelenség. Úgy vonult keresztül a klubon péntek délben a félmeztelen magas nő, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy mindenkivel megosztja testének fedetlen szépségét. Biztosan meleg volt a bikiniben, de a fürdőruha alsó része fennmaradt. Tulajdonképpen megértjük.

Vízisikló

Azért jó visszatérni régebben látogatott helyekre Siófokon, mert olyan érzés foghatja el az embert, hogy talán részese lehet az évszakkal a változásoknak. Így, első balatoni lángosunk után újra sült kelt tészta minőségi tesztelését keresve a vasúti átjáró tövében megnyugvással állapítottuk meg: azért mert kicsit többen lettek – szezonközép – nem lett drágább a sajtos tejfölös. A kissé morbidnak tetsző fogyasztás közben, lévén dübörgő vonatok és MÁV-szag terjedelmes felhőzete igyekezték elrontani az étvágyat, figyeltük fel egy a helyi forgalmi specialitásra a félóra alatt. A tilos jelzést a gyalogosok csak életveszély esetén veszik komolyan, és az autósok türelmessége is hagy némi kívánnivalót, ha várakozásról van szó.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A pöttyös a divat
[/caption]
Az ominózus vasúti átjáróban gyakorlatilag a mindig, minden erősítést elbíró siófoki rendőrkapitányság teljes évi költségvetése összejöhetne szabálysértési bírságokból két hét alatt. A részletek homályát kerülve legyen annyi elég: hogy a Balaton jellegzetes illatát megérezve a közlekedők elveszítik az eszüket. A gyalogosok és biciklisek átslisszolnak leengedett sorompó mellett, a feltorlódott kocsisorban légkondiban feszengő turisták úgy hajtanak a vasúti sínekre akkor is, ha biztosan meg kell keresztbe állniuk a kötött pályán, mintha soha nem hallottak volna közlekedési balesetekről. Aztán persze nyomják a dudát, pedig a KRESZ szerint is ők voltak a hülyék, de ez, ha már nyaralásról van szó, senkit sem érdekel.

A Coke Club a nyugalom szigete a régen várt kánikulában. Alvást előkészítő, alfahullám-gerjesztő zenék mellett sülnek vörösre a strandra már tömött sorban érkező vendégek. A vízben is minden rendben van, főleg ha azt vesszük, a Balaton vize 26,2 Celsius fokos mai állás szerint. Lábat a hullámokba akciónk keretén belül egy számunkra új felfedezésre is szert tettünk, ami a befőttesüveg komplexebb hasznosítására vonatkozik. A csapatba verődött legények – nyilván mert nem bíznak a helyi rend fenntarthatóságában – biztonságuk növelése érdekében újraértelmezték a nagymama szilvalekvárjának klasszikusan csavaros tetejű edényét, miután számunkra csak elképzelt gasztronómiai élmények során, palacsintatésztába töltve néhány nappal korábban megették az egész tavalyi főzetet. A gumilabdával egymást hajigáló társaság ötszöget formázva alakított nyári alakzatot a derékig érő vízben, a megformált élő geometria középpontjában a hullámok tetején lovagolt az ominózus üveg, amelyben jól láthatóan a fiúk minden vagyonukat belepréselték. Pénz, slusszkulcs, forgalmi engedély, ezt a háromféle tárgyat mi is világosan megkülönböztettünk a leleményes balatoni páncélszekrényben.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A látvány mindent megér
[/caption]
Az idő tiszta, lágy, szinte észrevehetetlen északi szél lebegteti a zászlókat. A Coke Club szombaton fényorgiára készül. Ez abból is látszik, hogy a napozóteraszt lezárták a már helyére telepített gigaledfal biztonságának érdekében. A holnapi Cinetrip Magyarország legnagyobb fény- és hangshow-ja lesz, ha hihetünk a szervezőknek.



Az esemény csak holnap veszi át az uralmat a strandon, egyelőre itt senkit nem izgat, hogy szombaton egész napos őrületben lesz részük. Ennek előszeleként azért már most sikerült megbontani az elmét egy hölgynek. A kifejezetten magas, nádszálvékony nő megelégelte, hogy szorítja, izzasztja bikini-felsője és félmeztelen ledérségét mindenkivel megosztotta, de azt oly könnyed természetességgel, ahogyan az északi partról nevetve átbucskázik a frissítő szél. Nem, nem egyszerű napozós monokinizésre kell gondolni – ami egyébként szinte teljesen kiment a divatból – hanem meztelenségre. A harmincas hölgy fürdőruhába bújtatott barátnőihez ment tanácsért, mit hozzon a pulttól, mert vásárolni igyekezett. Keresztüllibbent a klub egyik sarkából a másikba, majd a szóváltást követő fél percben eltűnt a szemünk elő.
Azon azért elmosolyodtunk, mennyi figyelemben megmeredt vadászkutya kapott életre kigúvasztott szemekkel a strand árnyékos részein...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!