Közélet

2016.06.20. 17:16

Vácity helyett Orbán: vezetőváltás a nagyatádi kórházban

Címkék#Nagyatád

Az öt évig a nagyatádi kórházat irányító Vácity Józsefet a korábbi stratégiai igazgató, Orbán Csaba váltja június 30-ával.

J. G.

Új igazgató kerül a hónap végén a nagyatádi kórház élére. Az eddigi vezető, Vácity József az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatói székét foglalja el június 29-étől. Az öt évig Nagyatádot irányító szakembert a korábbi stratégiai igazgató, Orbán Csaba váltja június 30-ával.
– Hétfőn reggel kibővített osztályvezetői értekezletet tartottam, ahol mindenkit igyekeztem megnyugtatni, hogy a kórház folytatja az eddigi munkát, és sem szakmában, sem más tekintetben nem történik változás – mondta kérdésünkre Vácity József. – Az elmúlt öt évben igazi, klasszikus, családi légkörű kórházba mehettem minden reggel dolgozni, egy megyei kórház vezetése azonban egy teljesen más típusú feladatot, kihívásokat jelent.



Vácity Józsefet az Állami Egészségügyi Ellátó Központ bízta meg az egri kórház vezetésével. Orbán Csabát a kinevezés teljesen váratlanul érte. Elmondta: úgy látja, hogy jó irányba megy a kórház és ezt a vonalat próbálja tovább vinni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!