Erőszakos Kresz-mester

2024.09.03. 08:16

A buszsofőrt okolta a késésért az autós, de megütni azért volt ideje

Rátámadt egy buszsofőrre egy türelmetlen autós, nem tudott egyből elhaladni egy balatoni buszjárat mellett.

Kovács Gábor László

A budapesti autós még 2024 márciusában Siófokon közlekedett cége gépkocsijával, amikor a szűk belvárosi utcán beért egy helyi járatos buszt, ami mellett nem fért el a személygépkocsi. A férfi dühös lett a késedelemtől, mivel szerinte a buszvezető nem jobbra tartva haladt a járművel az úttesten. A felbőszült férfinek végül sikerült megelőznie az autóbuszt, megállt előtte az út közepén, majd odasietett az időközben szintén álló busz vezetőfülkéjéhez. 

Szidalmazni kezdte a sértettet, majd a fülke ablakán benyúlva ököllel jobb halántékánál meg is ütötte. A buszsofőr a férfi ütése következtében nyolc napon belül gyógyuló hámhorzsolással és zúzódással járó sérülést szenvedett. 

A budapesti autós ellen a Siófoki Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat, a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!