Szentgáloskér

2021.12.30. 12:42

Ünnepléshez forró puncs és sütemény

V. L.

Az ünnepek hangulatát idézték meg Szentgáloskéren az advent időszakát záró, az önkormányzat támogatásával megszervezett találkozón, amelyen a falu apraja-nagyja, köztük a helyi Napsugár Nyugdíjas Egyesület tagjai is részt vettek. Az estébe nyúló program részeként hot doggal, forralt borral, teával és forró punccsal, valamint finom süteményekkel kínálták a résztvevőket, miközben az alkalmi színpadon a tehetséges helybeliek fellépése szórakoztatta a közönséget. Karácsony jegyében a nyugdíjasok, továbbá Szabó Péter polgármester a fiaival, Péterrel és Bencével valamint Takács Mariannal ünnepi dalokat adtak elő, de a citerások és az Anyarázda Egyesület gyerekekkel közös táncos összeállítása is méltán érdemelte ki a közönség elismerését. 

Hogy az esemény elérte célját, azt a gyakran felcsattanó taps és a jó hangulat mellett az is jelezte, hogy valamennyi étel és ital maradék nélkül elfogyott.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!