Megasztár

2024.06.27. 17:56

Visszatér a kezdetekhez Rúzsa Magdi

Nagyon pörög az élet Rúzsa Magdi háza táján.

Koszorus Rita

A népszerű énekesnő koncertnaptára tele van fellépésekkel a nyárra, többek között június 29-én, szombaton Siófokon, a Plázson is belecsap a lecsóba. Emellett új klipeket forgat és a Megasztár zsűritagjaként tulajdonképpen visszatér a kezdetekhez is. Magdi ugyanis a Megasztár harmadik szériája kapcsán lett egy csapásra ismert, ahol gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott. 

A Megasztár már júniusban begyújtotta a rakétákat, elkezdődtek a felvételek: a harmadik évad győztese is visszatér, de ezúttal zsűritagként. A Megasztár túlzás nélkül megváltoztatta a magyar könnyűzenei piacot. Csak az első évad, 2003-ban olyan előadókat tett ismertté, mint a nyertes Tóth Vera, a másodiknak befutó, azóta A Dalt viszont megnyerő Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Dér Heni, Galambos Dorina - ők mind azóta is a popzenei pályán vannak. A második évadot nyerte az addig teljesen ismeretlen, azóta igen sikeres Caramel a szintén aktív Palcsó Tamás előtt, akkor lett ismert Tóth Gabi, aki harmadik lett.  

Forrás: Magyar Nemzet

A harmadik évadban nem volt kérdés, annyira meggyőző volt Rúzsa Magdi, hogy egyáltalán nem túlzás rajt-cél győzelemről beszélni az esetében. Novák Péter - akkori zsűritag - bevallotta, hogy Rúzsa Magdi első előadása volt számára az egész, több hónapig futó műsor legemlékezetesebb pillanata. "Miután elénekelte a dalát, kiment, a zsűritársaimmal pedig némán meredtünk egymásra. Mindannyian éreztük, hogy vége a versenynek, pedig még el sem kezdődött” - emlékezett. Abban az évadban még olyanok versenyeztek, mint Varga Ferenc, Póka Angéla, Szabó Eszter, Polgár Odett, Puskás Peti vagy Heincz Gábor Biga.

Rúzsa Magdi tizenkét év után tér vissza a Megasztárba, ahol Molnár Ferenc Caramellel, Marics Petivel, Papp Szabival és Marsalkó Dáviddal együtt dönt majd a jelentkezőkről. Hamarosan indul is a közös munka, jönnek a válogatók, Rúzsa Magdi pedig a TV2 videójában beszélt arról, hogy miért vállalta a felkérést, illetve, hogy mit jelentett neki a műsor annak idején.

"Azért vállaltam el ezt a felkérést, mert pont húsz éve annak, hogy anno én is feltűntem a Megasztárban, és amikor megkérdezték tőlem, hogy mit szólnék ahhoz, hogy ha most a zsűriben ülnék, akkor az futott át a fejemen, hogy én már álltam ott.

Tudom, hogy mit jelent, tudom, hogy mi minden fut ilyenkor végig az ember fejében, és tudom azt, hogy hogyan nézném azokat, akik most jelentkeznek.

Forrás: Origo

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában