Rendőrség

2024.08.28. 12:00

Keresik autóst, mert elsodort egy kerékpárost

2024. augusztus 11-én 18 óra 50 perc körül Nagyatád és Somogyszob között, a 6814-es számú úton sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Kovács Gábor László

Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy Nagyatád irányába haladó, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személyautó vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, és elsodort egy szabályosan közlekedő kerékpárost. A biciklis az ütközés után az árokba esett, és könnyebb sérüléseket szenvedett, a sofőr azonban megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kérjük, hogy aki az eseményt látta, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a nagyatádi rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06-82-502-700-as (2711-es mellék) telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában