Fotók

2024.09.11. 08:43

Ketten haltak meg Mikénél, amikor busz és személyautó ütközött

Ketten életüket vesztették, amikor frontális baleset történt kedd este Mike belterületén, a Kossuth utcában, egy autós frontálisan csapódott egy menetrend szerint közlekedő busznak – számolt be az esetről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kovács Gábor László

A kocsiba a sofőr és utasa is beszorult, őket a kadarkúti önkormányzati és a mikei önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, de mindketten belehaltak sérüléseikbe. A személykocsiban egy harmadik ember is utazott, ő túlélte a balesetet, kórházba szállították.

Fotó: Nagyatád HTP

Információink szerint két utas tartózkodott a Lábod és Kadarkút között menetrend szerint közlekedő járaton, de egyikük sem sérült meg az ütközésben. A személyautóban a két elöl ülő vesztette életét, és a harmadik, hátul helyet foglaló utas élte túl a karambolt. A balesetben meghalt férfiak zimányiak voltak. Tisztázatlan körülmények között történt az ütközés, vizsgálják a tragédia körülményeit, felelte kérdésünkre a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.     

Fotó: Nagyatád HTP

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában