Videó!

2 órája

Az oldalára borult egy autó a kaposvári kereszteződésben

Marosi Gábor

Egy Volkswagen kisbusz és egy Chevrolet személyautó ütközött össze hétfőn délután Kaposváron a Honvéd utcai csomópontban. A karambolban a kisebb jármű felborult. 

Fotók: Lang Róbert

A szemtanúk elmondása szerint, a baleset úgy történt, hogy az egyik autó a piros jelzés ellenére áthajtott a csomóponton, majd a kereszteződésben összeütközött a másik, szabályosan közlekedő járművel. A helyszínelés idején rendőri irányítással haladt a forgalom. 

Frissítés:
Információink szerint a személyautó a Honvéd utcában közlekedett, amikor az előtte álló, jobbra kanyarodó autó a jelzőlámpa zöld jelzésére elindult jobbra. A személyautó sofőrje, aki egyenesen szeretett volna áthajtani a kereszteződésen vélhetően az gondolta neki is zöld van, így hajtott be a csomópontba, azonban csak a kanyarodóknak jelzett zöldet a lámpa. Úgy tudjuk a személyautóban ketten utaztak, ők könnyebben sérültek meg a balesetben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában