Tehetségkutató

2022.11.19. 16:01

Petrencés rúd mérte az erőt a szülinapon

Ötödik születésnapját ünnepelte pénteken a Fitness Aréna Vörössport Kaposváron. A petrencés rúd is előkerült.

Barkóczy László

Ez alkalomból az edzőterembe látogatott Ifj. Fekete László is, hogy különleges módon mérje le a kaposvári sportolók erőszintjét. A terem születésnapját üünelplő sportolóknak petrencés rudat kellett időre a magasba emelniük, illetve egy 15 kg-os súlyt kellett maguk elé tartani, szintén időre.

 

– Elkötelezettek vagyunk a doppingmentes sport támogatása mellett édesapámmal – mondta el kérdésünkre Ifj. Fekete László erős ember. – Ezért országszerte rendezünk az ilyen sportolóknak rendezvényeket, ahol meg tudják mutatni erejüket. Ezt az elképzelésünket Vörös Roland is támogatta, így természetes, hogy eljövök a születésnapi rendezvényre, ahol együtt keressük meg a terem Toldiját.

A kaposvári edzőteremben számos program várta az érdeklődőket. Markovics Petra testépítő bajnok élménybeszámolója és tanácsai mellett, bárki megtekinthette csoportos edzéseiket, vagy a megújult gépparkot.

– Az ötödik születésnap nagyon fontos számunkra – részletezte a programokat Szőke Annamária, a Fitness Aréna Vörössport ügyvezetője. – A számos program mellett táplálék kiegészítő kóstolókkal, és tombolával is vártuk az érdeklődőket, ahol értékes nyereményekért lehetett szerencsét próbálni. Party dézsát lehetett nyerni egy hétvégére, de három- és egy hónapos bérleteket is kisorsoltunk.Ifj

Ifj. Fekete László és a petrencés rúd

A rendezvény nem titkolt célja, hogy az új gépeiket és a közel 1100 négyzetméterre bővült küzdőteret is megmutassák az érdeklődőknek. Egy hónapja partneri együttműködés kereteiben a Fitness Arénában edzenek a Thor Gym Kaposvár sportolói is, ők a funkcionális edzések világába kalauzolták el az erősportok iránt valóban érdeklődőket.

Az Ifj. Fekete László által vezényelt petrencésrúd tartó verseny első helyezettje végül szoros versenyben Szomorú Gergő lett, így ő viselheti eztán a fitness Aréna Toldija megtisztelő címet.

– Huszonhárom éves vagyok, és műszakvezető-helyettesként dolgozom – mondta el büszkén a ptrencésrúd avatott bajnoka, Szomorú Gergő. – Tíz hónapja edzem itt, és még engem is meglepett, hogy máris ennyi erőm van. Mi lesz így később?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában