Izgalmas beszélgetések és közösségi élmények a Fonyódi Polgári Egyesület rendezvényén

2024.06.05. 04:52

Polgári piknik Fonyódon: Jövőnk a tét a júniusi választáson

Nézd meg, hogyan telt a Fonyódi Polgári Egyesület által szervezett Polgári piknik, ahol helyi és országos politikai kérdésekről esett szó. Egy inspiráló délután, tele fontos gondolatokkal és közösségi élményekkel.

Sonline.hu

A Fonyódi Polgári Egyesület Polgári piknikjén a közelgő választások tétjéről beszélgettek a meghívott vendégek szerdán, a Bartók Béla utcai múzeum kertjében

Forrás: Hajdú Marianna/Somogyi Hírlap

Szerdán délután a múzeum kertjében gyűltek össze Fonyód lakosai, hogy részt vegyenek a Fonyódi Polgári Egyesület Polgári piknikjén. Az esemény során Farkas Gábor, az egyesület elnöke, Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, Erdei Barnabás, a Fidesz-KDNP fonyódi polgármesterjelöltje, Szajlai Csaba, a Világgazdaság főszerkesztője és Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője osztották meg gondolataikat a közelgő önkormányzati és Európa parlamenti választások jelentőségéről. Nézd meg videónkat, és éld át a piknik hangulatát, hallgasd meg a beszélgetéseket!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában