Labdarúgó NB III.

2024.08.31. 07:09

Nagy pofont kapott a Rákóczi FC, de felállna belőle

Az NB III. Dél-Nyugati csoportjának hatodik játéknapján az MTK Budapest második csapatának otthonába utaznak a kaposváriak. A vasárnap 16.00 órakor kezdődő találkozón állna fel a Rákóczi FC az Iváncsától kapott pofon után.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

Egy rosszul sikerül hétközi bajnokin van túl a Rákóczi FC, amely az Iváncsa elleni vereség következtében elveszítette hosszúra nyúló veretlenségi sorozatát, illetve a listavezető pozícióját is.
– Egy nagyon hosszú veretlenségi sorozatunk szakadt meg sajnos ezzel a vereséggel, csalódottak voltunk, hogy hazai pályán, szépszámú közönségünk előtt nem tudtuk azt a játékot játszani, amit valójában tudunk, ez a védekezésre és a támadásra is egyaránt igaz – vélekedett Horváth Balázs, a Kaposvári Rákóczi FC középpályása. – Nincs idő búslakodni, vasárnap javíthatunk és újra bizonyíthatunk magunknak és szurkolóinknak egyaránt, hogy ott a helyünk az élbolyban.
Az MTK Budapest második csapata öt fordulót követően a nyolcadik helyen áll, míg a kaposváriak a negyedikről várják a vasárnapi bajnokit. Az előző idényben mindkétszer megosztoztak a pontokon a felek, ezúttal viszont a Rákóczi megtörné ezt a sorozatot.
– Az MTK II. csapata ellen nem könnyű játszani, tavalyi szezonban is megnehezítették a dolgunkat, sok fiatal, tehetséges játékosuk van – mondta a soron következő ellenfélről Horváth Balázs. – Az alapelveinket betartva és az eredményes focinkat játszva, amit a csapat tud, nem lehet gond. Győzni megyünk a fővárosba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában