Teke

2 órája

A Köfém érkezik szombaton Kaposvárra

A pályaválasztói jog felcserélése miatt hazai pályán fogadja az Investment Közutasok Kaposvári TK I. a Köfém SC csapatát szombaton, 13 órától a férfiteke Szuperliga ötödik fordulójában. A fehérváriaknál szerepel Sziklási Tibor, aki az előző szezont még a somogyiaknál töltötte.

Sonline.hu

Talán még sohasem volt ennyire egységes a férfi élvonal mezőnye, több csapat is dobogóra esélyes, ezért minden egyes mérkőzésnek nagy tétje van és mivel a tabella második felében elhelyezkedő társulatok is bármikor okozhatnak meglepetést, nincs könnyű meccs, áll az Investment Közutasok Kaposvári TK közleményében.

A kaposváriak sem számíthatnak tehát sétagaloppra a Köfém SC ellen, még akkor sem, ha az Investment-Közút csarnokban fogadják a Fejér megyei riválisukat. A vendégek jelenleg egy-egy győzelemmel és döntetlennel, illetve két vereséggel a tabella hetedik helyén állnak, a pozíciójuk azért csalóka, mert a pályájuk felújítása miatt csak idegenben tudnak dobóállásba állni. Tiszakécskén gyűjtötték be mindkét bajnoki pontot, a Salgóbátonnyal ikszeltek, a Szank és a Répcelak viszont legyőzte őket. A legtöbb fát, 3554-et a Bács-Kiskun vármegyeiek ellen dobták.

A kaposváriak az első játéknapon nem tudtak elutazni Zalaegerszegre, miután a ZTK pályája elromlott, így a második fordulóban kezdték a pontvadászatot, s rögtön egy diadallal, ugyanis nagy csata után jobbnak bizonyultak a bajnoki címvédő Szegednél. Aztán jött a salgóbátonyi túra, ahonnan szintén győzelemmel térhettek haza Botházy Péterék, igaz, a vártnál azért jobban megnehezítette a dolgukat a házigazda. Legutóbb az éremesélyes Répcelakkal vívtak nagy csatát, és végül elbukták a hazai rangadót. Jelenleg Farkas Sándor átlagolja a legtöbb fát (605), őt Németh Máté (599) és Nagy Gergő (597) követi.

Az investmenteseknek ez lesz az utolsó erőpróbájuk a nemzetközi kupakaland előtt, kedden ugyanis Mariborban már az Európa-kupa vár rájuk, s nagyon jó lenne sikerélménnyel utazni Szlovéniába. Az EK legjobb öt társulata szerez jogot a Bajnokok Ligája-indulásra, s ha a kaposváriak ismét megszereznék a kvalifikációt, akkor zsinórban másodszor lehetnének ott az elitmezőnyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában