Kézilabda

2 órája

Böőr Zsanett bravúrja kellett az SKC-győzelemhez

A harmadosztályú női kézilabda-bajnokság (NB II.) ‚E’ jelű csoportjában zsinórban a harmadik győzelmét aratta a Siófok KC csapata, mely a Tungsram SE vendégeként tudott nyerni egy góllal.

Pap Ádám együttese hiába vzetett a szünetben magabiztosan, öt találattal, a házigazda nagykanizsaiak nem adták fel és a szünet után többször egyenlítettek. A 45. percben 20–20 után egy 0–7-es szériát produkált a Siófok, a Tungsram közel nyolc percig maradt gólképtelen (20–27). A hajrá viszont abszolút a hazaiaké volt, akik innen kapaszkodtak vissza. Az SKC az utolsó nyolc percben mindössze egy gólt szerzett Koósz Karina révén, ez a találat viszont győztes gólnak bizonyult. Az 59. perc 27–28-as állással kezdődött meg, a siófoki győzelemhez pedig kellett Böőr Zsanett bravúrja Mózsi Boglárka lövésénél. Tóth Ficsor Nóra 8/8-as mutatóval zárt, testvére Tóth Ficsor Zsófia pedig rontott lövésekkel együtt hét gólig jutott. Győzelmével a Siófok KC második az éllovas és hibátlan PTE PEAC mögött.

Böőr Zsanett
 

Tungsram SE–Siófok KC 27–28 (11–16)
Nagykanizsa 100 néző. V.: Szászfai, Tasnádi.
Siófok KC: Böőr, Kovács V. (kapusok) - Bálind 2, Sólyom, Posta 1, Tóth Ficsor N. 8, Deme, Tóth Ficsor Zs. 7 (1), Koósz K. 5, Koósz F. 2, Torday-Nagy, Lozsi 2, Fiáth, Jócsik, Nimzs 1. Vezetőedző: Pap Ádám.
Hétméteresek: 3/3 ill. 2/3.
Kiállítások: 8 ill. 10 perc.

Részletes jegyzőkönyv ITT!


Pap Ádám (edző – SKC): – Igazi hullámvasút volt a Tungsram SE elleni mérkőzés. Jól kezdtünk , megvalósultak az edzésen gyakoroltak és sikerült 3-11-re meglépnünk. A folytatás a hazaiaké volt, majd ismét el tudtunk lépni. A végjátékban Böőr Zsanett hatalmasat védett, amivel meg tudtuk szerezni a két pontot. Az biztos, hogy rengeteget kell dolgoznunk a kiegyensúlyozott teljesítmény érdekében, fizikai és mentális értelemben egyaránt. El kell érnünk, hogy egy-egy kedvezőtlen történés ne zökkentsen ki minket teljesen. 


Folytatás november 10-én, vasárnap a Szekszárdi FGKC ellen. A találkozó 15.30 órakor kezdődik a Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

További videós tartalmak

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában