Kék hírek, bulvár

2012.09.20. 09:22

Mellkason rúgta a mentőst a megvadult részeg férfi

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség egy ötvenkét éves kaposvári férfi ellen.

Vas András

A vádlott az idén február 25-én délelőtt tizenegy óra tájban Kaposváron, a Béla Király utcában a földön feküdt meglehetősen részegen. Valaki kihívta hozzá a mentőket: megérkezett hozzá a kocsi, a gépkocsivezető és a mentőápoló a szokásos protokoll végeztével ágyra tette, majd a Kaposi Mór Oktató Kórházba szállították, hogy a sürgősségi ambulancián folytatódjon ellátása.



A vádlott valamelyest magához tért, amikor a mentők az ambulancián a mentőágyról egy kórházi ágyra akarták átfektetni, s hirtelen a mentőápoló felé ütött, s el is találta volna, ám a férfi kivédte a próbálkozást. Nem járt ilyen szerencsével a mentőkocsi sofőrje, akit a megvadult részeg férfi bal lábbal mellkason rúgott: megpróbált félreugrani, ám a rúgás így is elérte. Az ötvenkét éves kaposvári férfit ezek után sikerült lefogni és ellátni, a mentők pedig folytathatták munkájukat, ugyanis egyikük sem sérült meg.
A városi ügyészség a vádiratban felfüggesztett börtönt javasolt a vádlottra, emellett pártfogói felügyelet elrendelését is indítványozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!