Kaposvár, Siófok

2024.07.02. 10:02

Két somogyi település a Napenergia Térképen

Június végén újabb öt település került fel az ingyenesen használatható Napenergia Térképre, mely alapvető információkkal látja el a napelemes rendszer telepítése iránt érdeklődőket.

Góz Lilla

Fotóillusztráció

Tavaly decemberben már közel 100 település benapozottsági és napenergia potenciál adatait tette elérhetővé, mely szolgáltatás idén újabb településekkel bővült. Somogyból Kaposvár, Siófok napenergiával kapcsolatos adatai kerültek ki az oldalra, ahol az érdeklődők a kiválasztott épületre kattintva megtekinthetik az épületek besugárzási értékeit, illetve azt, hogy az adott tetőfelületen telepítendő napelemes rendszerekkel hozzávetőlegesen mekkora összeget tud megtakarítani a beruházó. Így több információval felvértezve vághatnak bele a napelemes rendszerek beszerzésébe. Az érdeklődők az oldalon további tájékoztatást is kérhetnek pályázati információkkal, ajánlatokkal kapcsolatosan. Az oldalon feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, a specifikus településrendezési, építési szabályzatok rendelkezéseire, valamint az energiaszolgáltatói előírásokra nem terjednek ki. Az elkövetkezendő hónapokban további települések megjelenése várható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában