Bántalmazás

2024.09.10. 08:26

Bordatöréssel zárult a fenyegetés utáni személyes találkozó Kaposváron

A feleségét ért sérelmek miatt vett elégtételt a nő korábbi élettársán egy a negyvenes éveiben járó férfi.

Kovács Gábor László

Azért haragudott a nő előző élettársára, mert együttélésük alatt többször is olyan súlyosan bántalmazta az asszonyt, hogy orvosi ellátásra volt szüksége, illetve telefonon is megfenyegette őket. Ilyen előzmények után 2024 áprilisában Kaposvár központjában észrevette a másik férfit, akit kiabálva kérdőre vont az őt és feleségét ért sérelmek miatt, majd rátámadt. Előbb a földre rántotta és arcon rúgta, aztán ököllel ütötte. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a sértett jelen lévő édesanyja értesítette a kaposvári rendőröket.

A megvert férfinak nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésnek minősülő bordatörése keletezett. A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a támadó ellen. A Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására és pártfogó felügyeletének elrendelésére tettek indítványt.

Borítóképünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában