Utazás

2024.06.06. 15:07

A Volánbusz-menetjegyek már a MÁV-appban is megvásárolhatók

Már nemcsak a jegykiadó automatákban és a MÁV-Start jegypénztáraiban, hanem – 5 százalékos kedvezménnyel – a MÁV-appban, valamint az ELVIRÁ-ban is megvásárolhatók a Volánbusz-menetjegyek – közölte a MÁV Zrt. szerdán. Hangsúlyozta a társaság, hogy a MÁV-appban vagy a jegy.mav.hu oldalon megváltott jegyek csak a helyközi-távolsági járatokra érvényesek.

A tájékoztatás szerint a jegyek az átszállással történő utazásra is megválhatók, amennyiben az úti célt csak több autóbuszjárattal lehet megközelíteni. Fontos, hogy a jegyet elővételben a teljes útszakaszra is meg lehet vásárolni, mind az applikációban, mind az interneten keresztül, hiszen a buszjegyek adott útvonalra és járatokra szólnak, érvényességi időn belül bármikor felhasználhatók.

Továbbá hamarosan helyjegy-vásárlásra is lehetőség nyílik az applikációban és a jegy.mav.hu oldalon is. A helyfoglalással igénybe vehető autóbuszjáratok a nyár folyamán fognak bekerülni a közös értékesítési rendszerbe.

Az új jegyértékesítési funkciók a MÁV-applikáció frissítésével válnak elérhetővé.

 

Sudár Dorottya

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában