Magyaregres

2024.07.12. 13:33

Képeslap készült a legjobb rajzokból

Nemrégiben zárult le a Miért szeretem Magyar­egrest? című gyermekrajzpályázat; a beérkezett alkotások közül az első helyezést Mangult Laura, a másodikat Tóth Borbála, míg a harmadikat Juhász Laura érte el.

Varga László

A rajzpályázattal egy időben hirdették meg a Szívem csücske Magyaregres – gyermek- és felnőtt-fotópályázatot, amelyen ketten, Palsiné Horváth Bettina, valamint Paskó Marianna vettek részt. Munkáikból, valamint az első három helyezett gyermekrajzból képeslapok is készültek, amelyeket a július 20-i jótékonysági sportnapon lehet majd megvásárolni. A sportnap valamennyi korosztály számára élménydús programokat kínál. A nap csúcspontja a Fradi-öregfiúkkal vívott focimeccs lesz, melyre gőzerővel készülnek a helyiek. Ennek részeként a csökölyi csapattal vívtak felkészülési mérkőzést Magyar­egres legjobbjai. A 20-i rendezvény teljes bevételét az Egresi Gyermekekért Alapítványnak ajánlják fel. Edzéseket egyébként a gyerekeknek is tartanak, hiszen ők is pályára lépnek a „nagyok” előtt, közülük kerülnek majd ki a játékosok kísérői is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában