Balaton

2024.08.02. 18:22

Engedély nélkül indult el a Tópart InterCity egy állomásról

Fonyód és Balatonlelle felső között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon jelentősen hosszabb eljutási időkre kell számítani csütörtök éjszakáig.

Balatonboglár és Balatonlelle felső között átmenetileg szünetel a vonatforgalom – írta csütörtökön este a Mávinform.

A Nagykanizsáról a Déli pályaudvarra 17:14-kor elindult Tópart InterCity (IC 853) Balatonboglár állomásról engedély nélkül elindult, majd a váltókörzetben megállt, hívta fel a figyelmet a Likebalaton.

Veszélyhelyzet nem alakult ki. Fonyód és Balatonlelle felső között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon ezért jelentős késésekre, az érintett szakaszon pótlóbuszos közlekedésre lehet számítani.

A vizsgálat ideje alatt várakoznak a vonatok

A mavcsoport.hu-n azt írják, hogy a vizsgálat ideje alatt: – a Nagykanizsáról a Déli pályaudvarra tartó, Fonyódról 18:33-kor továbbindult Tópart InterCity (IC 853) és a Déli pályaudvarról Keszthelyre tartó, Balatonszemesről 18:36-kor továbbindult Balaton InterCity (IC 876) Balatonboglárnál várakozik, – a Déli pályaudvarról Balatonszentgyörgyre tartó, Balatonszemesről 18:34-kor továbbindult Déli-parti InterRégió (18506) Balatonlelle felsőnél várakozik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában