Várható nyeremény

2024.09.13. 12:25

Lottó ötös: Maximum szabadságra menne a nyertes az ötmilliárddal a zsebében

Beköszöntött péntek 13-a, és mesés nyeremény várja a lottózókat. Immár 27 sorsolás óta nincs telitalálat az ötös lottón, így ezen a hétvégén 5,3 milliárd forint a tét. Ennek az összegnek a birtokában bárki életformát válthatna, ám a nagynyertesek visszajelzései azt mutatják, hogy a lottónyertesek többsége nem tervez kilépni a megszokott életéből.

Kovács Gábor László

Bukovári – így kommentálta a kaposvári lottózó előtt Babodi Gyula, hogy 8 ezer forintot eljátszott a napokban. A nyugdíjas férfi ezek után is bízik abban, hogy végül nyeremény üti a markát, de a nagy pénztől félne. Akkor jönne minden ismerőse kérni, osztogatná, nem tudna sokat megtartani belőle, gondolkodott el rajta. Hozzá hasonlóan sok somogyit elért a lottóláz, benépesültek a lottózók. 

 

Lottó ötös: Nem mondanának fel rögtön 


Meglepő, de a nagy összegű nyeremény után a lottójátékosoknak nem az lenne az első dolguk, hogy felmondanak a munkahelyükön, mutatott rá a Szerencsejáték Zrt. az anonim, önkéntesen kitölthető felmérése, melyből kitűnik, hogy a szerencsés nyertesek azt tervezik, maximum szabadságot engednek meg maguknak a nyereményük átvétele után. A kérdőívre válaszolók többsége jellemzően heti egyszer játszik, és legyen kicsi vagy nagy nyeremény, a jövőben sem akarnak felhagyni ezzel a szokásukkal. A megkérdezettek a pénzt főként az otthonukra költenék, felújítanák, vagy vásárolnának egy másik ingatlant. 
Pontosan 196 napja halmozódik az ötös lottó főnyereménye, ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forint sorsáért izgulhatnak a játékosok, minden idők harmadik legnagyobb főnyereménye találhat gazdára. Ha a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippelő szerencsésnek 90 napja van jelentkezni a nagynyertesvonalon, amelyről a https://www.szerencsejatek.hu/oldalon és az értékesítőhelyeken is érdeklődhet. A kifizetés alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyereményeket mindig banki átutalással adják át. 
Fotók: L. R.

 

 

Hahóti István (Kaposvár): 
– Négy szelvénnyel játszom állandóan. Bízom a nyereményben, de eddig nem jött össze, bár kettesem már volt. Ugyanazokat a számokat ikszelem be, a kocsim rendszámát, és másokat. Nem tudom, mit kezdenék annyi pénzzel. Új autót biztosan vennék, a többit befektetném. 
 

 

Buni Györgyi (Magyaratád): 
– Minden héten lottózom, de nem ugyanazokkal a számokkal. A játékhoz olyan számokat választok, melyekhez kötődöm, ilyen a gyermekek születési száma a családból. A nyereményből segíteném a rászorulókat, de természetesen magamra is gondolnék, felújítanám a házat, és a gyermekeimet támogatnám. 
 

 

Farkas József Zoltán (Kaposvár): 
– Néha szoktam csak játszani, nem vagyok szerencsejáték-függő. Immunis vagyok a nagy nyereményre, engem nem foglalkoztat az ötmilliárd. Ezért nem is tervezném meg előre, hogy mire költenék, a családot, a gyerekeket és az unokákat támogatnám elsősorban a nyereményből. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában