Utánpótlás röplabda

3 órája

Már hat pontja van Hubicska Patrik csapatának

A junior (U20) és a gyermek (U15) bajnokságban a második kört (3. és 4. forduló) rendezték. A Fino Kaposvár utánpótlás-csapatainak az összmérlege egy győzelem mellett öt vereség.

Fenyő Gábor

Budapesten, a Pénzügyőr SE Kőér utcai sportcsarnokában lépett pályára a Fenyő Balázs vezényelte I. osztályú junior (U20-as) csapat. Az első fellépésükön alulmaradtak 59 perc alatt a házigazda Bp. Pénzügyőr SE „zöld” együttesétől, mindjárt utána pedig a Vegyész RC Kazincbarcika csapatával találkoztak. A több mint másfél órás, egészen pontosan 93 perces összecsapáson a nyitó- és a harmadik játszmát a somogyiak húzták be, a mindent eldöntő ötödik, rövidített utolsó játékrész sorsa pedig csak hosszabbításban dőlt el, a barcikaiak javára. 

Eredmények:
Bp. Pénz­ügyőr SE „zöld”–Fino Kaposvár 3–0 (17, 23, 13)
Vegyész RC Kazincbarcika–Fino Kaposvár 3–2 (–23, 15, –15, 20, 14)

A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20-as) csapata: Tóth Adrián (csapatkapitány), Kosaras Bence, Kiss Bálint, Baranyi Bence, Finta Dániel, Hemmert Alex Miklós, Földi Hunor, Tarró Martin, Horváth Dávid, Nagy Hunor Tibor, Patkás Márton Simon (liberó), Horváth Patrik Mátyás (liberó), az edzőjük Fenyő Balázs. 
A Fino Kaposvár juniorjai a nyolcadik helyről várhatják a folytatást.


A két gyermekcsapatot Budapesten és Győrben szólították pályára. Az I. osztályú „A” csapat a fővárosban a Pénzügyőr SE Kőér utcai sportcsarnokában volt érdekelt, ahol előbb a házigazdáktól három szettben, majd a Kazincbarcikától négy játszmában kaptak ki 59 és 81 perc alatt.

Eredmények:
Bp. Pénzügyőr SE „zöld”–Fino Kaposvár „A” 3–0 (18, 18, 15)
Vegyész RC Kazincbarcika–Fino Kaposvár „A” 3–1 (11, –16, 15, 15)

A Fino Kaposvár „A” I. osztályú gyermek (U15-ös) csapata: Németh Zalán (csapatkapitány), Szvath Bese, Kruk Bence, Lelovics Levente, Fekete Rajmond, Varga Dávid Vincent, Fodor Élon, Krokovics Gergő János, Wágner András, Lőczi Barna, Patkás Miksa Balázs, Oxenhoffer Levente Zalán (liberó), az edzőjük Kovács Balázs Miklós. Az első osztályú gyermekek még nem szereztek pontot.


A második vonalban szereplő „B” együttes Győrben lépett pályára, ahol előbb legyőzték 62 perc alatt a Székesfehérvári MÁV Előre SC „fehér” csapatát, majd 59 perc alatt kikaptak a házigazda UNI Győr Széchenyi Egyetem SE együttesétől.

Eredmények:

Fino Kaposvár „B”–Székesfehérvári MÁV Előre SC „fehér” 3–0 (7, 13, 24)
UNI Győr Széchenyi Egyetem SE–Fino Kaposvár „B” 3–0 (13, 22, 13)

A Fino Kaposvár „B” II. osztályú gyermek (U15-ös) csapata: Gelencsér Zalán (csapatkapitány), Szatmári Roland, Rókás Balázs Máté, Turbék Jean-Patrick, Keresztesi István Márk, Kanyar Dorián, Pődör Máté, Parragi Dávid, Valenta Szabolcs Szalvator, Fáth Barnabás, az edzőjük Hubicska Patrik.

A második vonalban érdekelt gyermekek 6 ponttal az ötödik helyen állnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában