Hírek

2009.07.06. 16:16

Ribéry: Megy vagy marad?

A Bayern München francia klasszisa egyelőre úgy tűnik, marad jelenlegi csapatánál. A csapat edzőjének, Louis van Gaalnak egyetlen kívánsága van: dőljön el, mi lesz, érjen véget a hercehurca.

NSO - Bild am Sonntag - L'Équipe

Ez az egész hercehurca rossz Francknak, rossz a Bayernnek és rossz személy szerint nekem is. Remélem, nagyon gyorsan megoldódnak a problémák” – mondta Van Gaal.

A holland tréner egy pozitívummal számol, ha Ribéry eligazol: a német rekordbajnoknak lenne elég pénze ahhoz, hogy klasszis kapust vegyen - idézi fel az edző nyilatkozatát a Nemzeti Sport.

Ribéry hevesen tagadta, hogy elkívánkozna – azt nyilatkozta a müncheni tz-nek, hogy a L’Équipe kiforgatta szavait. A francia napilap a múlt héten még arról írt, hogy a klasszis a Real Madridban képzeli el karrierje folytatását.

A német sajtó a Bayern kiszemelt kapusaként Manuel Neuert emlegeti, de a Schalke kitette a „nem eladó” táblát. A másik jelöltet, a válogatott Robert Enkét azonban hajlandó eladni a Hannover.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!