Közlekedés

2024.08.25. 13:03

Keresztbe fordult kamion miatt áll az M7-es

Keresztbe fordult egy kamion az M7-es autópályán a Szegerdői pihenőhely kihajtójánál, Somogy és Zala vármegye határától nem messze, a Budapest felé vezető oldalon.

Klein Péter Nándor

Fotóillusztráció

Fotó: Shutterstock

Keresztbe fordult, majd szalagkorlátnak ütközött egy kamion Szegerdőnél, az M7-es autópálya 178-as kilométerszelvényénél, Budapest irányába. A marcali hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. A balesethez mentőhelikopter is érkezett. A sztráda érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, így áll a forgalom, nagy torlódásra kell számítani a Balaton felé közlekedőknek.  

Frissítés

A kamionnak a sofőrje életét vesztette - közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére. Az OMSZ tájékoztatása szerint a férfi nem a baleset, hanem rosszullét következtében vesztette életét.

Az M7-es autópályával kapcsolatos további hír, hogy már most élénk a forgalom a Budapest felé vezető oldalon. Balatonvilágostól teltek a sávok, Polgár környékén pedig lassulások is előfordulnak. A késő délutáni, kora esti órákban még komolyabb torlódás kialakulására is van esély.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában