Somogyi Nyugdíjasok

2024.07.11. 09:58

Gyakrabban találkoznának a véndiákok

Varga László

A kadarkúti általános iskola ötven éve végzett diákjai rendeztek találkozót a közelmúltban, a huszonhárom fős osztályból tizenketten jelentek meg. Csománé Márkovics Ibolya, az esemény egyik szervezője lapunknak elmondta, hogy legutóbb a harminc­éves jubileumon volt együtt a társaság, azóta öten végleg eltávoztak közülük. Az egyik volt osztályfőnökük, Laczó Elemér és az akkori igazgatójuk, Nagy Tibor sem él már. A rendezvényen ugyanakkor a másik osztályfőnökük, Bévárdiné Kővári Mária és az egykori tanáruk, Monostoriné Zsunics Edit is ott volt. 

Az intézmény egyik osztálytermében tartott összejövetelen kedves történeteket felelevenítve, meghatódva emlékeztek az együtt töltött időkre. Az ott kezdődött egyéni beszámolók a helyi büfében folytatódtak, a jó hangulatú beszélgetéseknek pedig késő este lett vége. Búcsúzáskor elhatározták, hogy ezentúl kétévente találkoznak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában