Sonline.hu videó

2024.07.14. 13:55

Szépségek küzdöttek a koronáért Balatonlellén - FOTÓ, VIDEÓ

Ötödik alkalommal rendezték meg szombaton Balatonlellén a Miss Olympians Beach szépségverseny döntőjét. Tizenegy lány mérte össze szépségét a rendezvényen, hogy megszerezze a koronát és a vele járó számtalan ajándékot.

Barkóczy László

A délután ötkor kezdődő szépségversenyre a rekkenő hőség ellenére rengetegen voltak kíváncsiak, zsúfolásig megtelt a rendezvényhelyszín. Az előzetesen meghatározott kék-fehér dresszkódot is felülírta a hatalmas érdeklődés, így jobbára a zsűri és a lányok tartották be a verseny ajánlását.

 

Az ország minden tájáról érkeztek a lányok a szombati versenyre, hogy több ruhában, és változatos feladatokat teljesítve bizonyítsák a nagy számú zsűrinek: az ő fejükre érdemes tenni a koronát.

– Pár hét és kezdődik az olimpia, így mi is ennek tematikájára építettük fel a versenyt – mondta el kérdésünkre Varga Andrea Lusy, az esemény főszervezője. – Ezért a lányok például olimpikonokkal léptek fel, sőt a hivatalos mezt is magukra ölthették az egyik fordulóban.

Az olimpiára való felkészülés jegyében a lányoknak ezzel kapcsolatos kérdésekre is kellett felelni, és a válaszokból világosan kiderült, szinte mindegyik lány olimpia-szakértő volt a verseny során.

– A fináléra tizenegy lány jutott be – folytatta Varga Andrea Lusy, – három körben mutatták meg magukat. Az első egy rövid shortos bemutató volt, melyet egy bikinis felvonulás követett, végül a magyar válogatott szettjében vonultak kifutóra a lányok.

A különböző körök között hosszabb szünetek, zenés-táncos fellépések színesítették a délutánt. A szép számú zsűriben a szponzorokon és támogatókon kívül sportolók és celebek is képviselték magukat.

– A zsűriben köszönthettük ebben az évben többek között Varga Viktor énekest – árult el további részleteket a főszervező. – De helyet kapott még Havasi Gergő, Ungvári Miklós olimpikon, Mentzer Gusztáv, Rákosfalvi Zoltán, Szandavári Gergő, vagy Hegedűs Csaba is.

Ahogy azt az előző években is megszokhatták az induló szépségek, a versenyről senki nem távozhatott nyeremények nélkül. Helyezéstől függetlenül minden lány megkapta azokat a ruhákat, melyekben fellépett, de emellett a szép számú támogató ajándékcsomagjait is magukénak tudhatták.

A királynő és udvarhölgyei ezen felül arany nyaklánccal, egy tenerifei úttal, wellness hétvégével és még rengeteg további ajándékkal is gazdagodtak.

Ebben az évben Miss Olympians Beach szépségkirálynője Raics Lilla lett Baranyából. Első udvarhölgye a somogyi Csimszi Bianka, míg második udvarhölgye Szeghy Evelin lett. Ő a közönség szívét is meghódította, így ő lett a közönségdíjas is. A Best Body kategória legszebb lánya Nyergesi Tímea lett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában