Asztalitenisz

2 órája

Jubileumát ünnepli a nagyatádi asztalitenisz

A Viktória Wellness Hotelben gyűltek össze a nagyatádi asztaliteniszezők, hogy megünnepeljék a klub tízéves születésnapját.

Györke József

Elsőként Kovács László klubelnök köszöntötte a vendégeket, majd Stoff István folytatta. Az alapító elnök elmondta, hogy már 1998-tól volt csapata az atádi asztaliteniszezőknek. Összegyűjtötték a városban található asztalokat és összeállítottak pár darabot, hogy tudjanak játszani, edzeni. 2014-ben aztán úgy határoztak, hogy klubot alapítanak és létrejött a Nagyatádi Asztalitenisz Klub. 

Nagyatádi Asztalitenisz Klub
Jubileumukat ünnepelték a nagyatádi asztaliteniszezők Fotó: Györke József

A klub számára helyi Árpád iskola biztosította az aulát, ahol a mai napog folynak az edzések és versenyek. Jó kapcsolatot alakítottak ki a környező települések klubjaival és már több alkalommal is szerveztek régiós küzdelmeket. Volt, olyan versenyük, melyen hatvanan vettek részt.
A nagyatádi klubnál – melynek húsz versenyzője van – eljött a közös ünneplés ideje, melyen nem maradt el egy „ping-pong” asztalt jelképező torta sem. A jubileum alkalmával felelevenítették a közös emlékeket, illetve néma felállással és főhajtással emlékeztek meg azokról is, akik már nem lehettek velük. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában